نیش ِ بی بی سی ، نه از ره کین است !


   
در ایران، بی بی سی، به بنگاه سخن پراکنی انگلیس معروف است، روزگاری گفته می شد ؛ همه صدا ها از لندن پخش می شود. امروز باید گفت؛ همه دروغ ها از لندن پخش می شود. بخش فارسی بی بی سی ، به برکت وجود چند مستخدم فارسی زبان ، به مرکز دروغ پراکنی علیه ایران و ایرانی تبدیل شده است. چند روز پیش، از نادر سلطانپور، یکی از این مستخدمان این بنگاه، که گویا ایرانی تبار! است، شنیده شد که «[...] آمریکا، ایران، عراق، اردن و سوریه همه به اصطلاح کشورهای جعلی هستند» و مرز هایشان بر سیلاب خون مردمان بنا شده است. 

سلطانپور، بهتر بود از پنجره بی بی سی، نگاهی به  اسکاتلند، ولز و ایرلند می انداخت و سپس ایران را کشور جعلی می نامید.

بی بی سی  صدای دولت بریتانیا است، این رسانه در سال 1922 میلادی، دو سال پس از تاًسیس رادیو در جهان، بنیانگذاری شد، بخش فارسی این رسانه در دسامبر 1940، در آغاز جنگ جهانی دوم، برای مقابله با رادیو برلن، آلمان نازی تاًسیس شد. هزینه این رسانه از محل بودجه وزارت امور خارجه بریتانیا تاًمین می شود، این رسانه ادعا می کند که نیمه مستقل است، ولی بی هیچ تردیدی برنامه های بی بی سی زیر نظر دولت بریتانیا و نظارت سازمان های اطلاعاتی این کشور تنظیم می شود. کارمندان بخش فارسی بی بی سی تنها مجری و بازگو کننده سیاست های از پیش تعیین شده از سوی دولت بریتانیا می باشند.

چند روز پس از این که نادر سلطانپور با شور و هیجان بی اندازه ای اظهار کرد که ایران یک کشور جعلی! است، بنگاه بی بی سی با واکنش های ایرانیان آزاده در فضای مجازی روبرو شد. سلطانپور و صادق زاده (صبا)، مدیر بنگاه فارسی بی بی سی، کوشیدند؛ با لطایف الحیل! این تحریف تاریخی را با ترفند های به اصطلاح ژورنالیستی، ماله کشی نمایند، ولی در این کار نه تنها موفق نبودند بلکه نشان دادند که؛ آنطور هم که چند سال است ادعا می کنند از ژورنالیسم امروزی چیزی در چنته ندارند و زیاد هم از صدای آمریکا و تلویزیون های لوس آنجلسی فاصله نگرفته اند.

نقش مهم  بنگاه سخن پراکنی بریتانیا در واژگونی رژیم پادشاهی و روی کار آمدن رژیم اسلامی در ایران، کارمندان این بنگاه! دولت بریتانیا را دچار توهم! کرده است، گویی آنان مجاز به گفتن و انجام هر ناسره ای می باشند و در پناه جمبول ! در مصونیت بسر خواهند برد. برخی از آنان بی پروایی و بیشرمی را بجایی رسانده اند که نزدیک به سی و پنج سال است که به همراه آخوند ها تیشه به ریشه یک ملت می زنند و آتش بیار معرکه شده اند.

بی بی سی  و کارمندان فارسی زبان آن باید درک کنند که مردم ایران از بی بی سی و سیاست انگلستان در باره کشورشان خشنود نیستند و این مسئله یک پیشینه تاریخی درازی دارد. در حافظه تاریخی ایرانیان «  انگلیس، آخوند و بی بی سی » اضلای یک مثلث شوم علیه منافع ملی ایرانیان را تشکیل می دهند. 

گسترش فن آوری های رسانه ای؛ چون ماهواره و اینترنت باعث شده است که بخش بزرگی از مردم ایران؛ بویژه مخالفین حکومت اسلامی که تاکنون از سوی رسانه هایی چون بی بی سی، تنها به عنوان مخاطب مورد بهره برداری قرار گرفته اند، نیز فضایی برای ابراز واکنش های خود در اختیار داشته باشند. دیگر بی بی سی، ختم الکلام ! رادیویی نیست.

نکته مهمی که در این چند روز دیده می شود سکوت بخش بزرگی از ایرانیان فعال در زمینه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، است. این سکوت بویژه از سوی کسانی دیده می شود که دارای منابر ثابت! در این شبکه تلویزیونی و تارنمای اینترنتی آن می باشند. این آب زیر کاهی!  بخوبی نشان دهنده روحیه حسابگری ایرانی! است، هر یک با چرتکه خود، سود و زیان خویش را برتر از سود و زیان مردم و کشور می شمارد.

آگاهان بیاد دارند که صادق صادق زاده ( صبا) مدیر بنگاه سخن پراکنی بریتانیا ( بی بی سی) پیش از آغاز کار شبکه تلویزیونی فارسی بی بی سی، همچون باد صبا! به قم پر کشید و به دیدارآخوند های بزرگ ایران رفت.

در آغاز انقلاب اسلامی، مردم انقلاب زده ایران، سرو کارشان با سه صادق حربی! افتاده بود، مردم با ذوق ایران برای این سه صادق، هر یک لقبی فراخور حال در نظر گرفته بودند. صادق قطب زاده، معروف به ( صادق صدا)، صادق خلخالی، معروف به ( صادق عبا) و صادق طباطبائی، معروف به ( صادق اوا)، شد.

حال باید در پی لقبی برای صادق صادق زاده ( صبا) مدیر بخش فارسی بی بی سی بود. گویا هر چه که مردم می کشند زیر سر این صادق ها و صادق زاده ! ها است.





October 14th, 2013


  برداشت و بازنویسی درونمایه این تارنما در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید.
 
علمي و معلوماتي